Hvad er Body SDS kropsterapi?

Kropsterapi er en helhedsorienteret behandlingsform der kombinerer forskellige behandlingsteknikker; massage, pulserende bevægelser, zone punkttryk, ledfrigørelse og arbejde med din vejrtrækning.
Målet er at løsne spændinger og fjerne blokeringer samt øge lymfe- og blodgennemstrømning i kroppen, så man øger næringen i cellerne og forbedrer udskillelsen af affaldsstoffer.

Fra hovedet og ned i kroppen
Som kropsterapeut har jeg i behandlingen fokus på at få dig til at komme fra dit hoved og ned i kroppen, så du lettere kan sanse og mærke din krop og mærke hvad den har brug for, i stedet for at du tænker dig til det.

Kroppen kan blive belastet på mange måder. Vi bruger ikke altid vores krop hensigtsmæssigt og kan få spændinger, slitage, ubehag og sygdomme. Vi kan blive stressede, få præstationsangst fordi vi har for høje ambitioner for os selv og deraf miste overskuddet og blive energiforladte. Det er ikke unormalt at undertrykke en hel del følelser som vrede, sårbarhed og nervøsitet.

Krop og sind hænger sammen
Mange mennesker lærer sig selv at kontrollere kroppen og ignorere kroppens signaler.
Det kan der være mange grunde til; for eksempel kan det være fordi man ikke vil være til besvær eller gøre nogen kede af det, fordi man vil presse sig selv og være mere effektiv fx. på job, til sport eller i skolen. Det kan også være fordi man ikke vil vise hvordan man egentlig har det, fordi der ikke er tid/plads til det eller fordi man skal/bør nå noget.
Kropsterapi kan være et godt redskab til netop at få vækket sanserne og når der arbejdes dybt med de forskellige spændinger, løsner vi op for blokeringer i hele kroppen, og kroppen og psyken begynder at slappe af og du får et klarere billede af hvad der er rigtigt for dig.
Med indføling og viden om kroppens anatomi kan man via kropsterapien undersøge og finde ud af hvor de grundlæggende problematikker er i kroppen og behandle de udsatte og sårbare områder og styrke dit helbred.

Så hvad kan Body SDS Kropsterapi gøre for dig?
Body SDS Kropsterapi kan reducere fysiske smerter og skader samt øge dit psykiske velvære.
Det sker ved at skabe indre ro og overskud og øge din energi, samtidig med at kroppen udrenser affaldsstofferne.