OM BEHANDLINGEN

Body SDS er en forkortelse for Body Self Development’s System. Det er et ambitiøst, danskudviklet behandlingssystem, der er designet til at tage hånd om og afhjælpe de udfordringer, skavanker og lidelser, det moderne menneske kommer ud for gennem livet.

Body SDS behandlingssystemet rummer udover den fysiske behandling også et psykisk og et mentalt element, der alt efter den enkeltes behov og ønsker kan inddrages i behandlingen. På den måde er der tale om en helhedsorienteret kropsterapi, hvor behandlingen altid tager udgangspunkt i kroppen og sætter den enkeltes behov i centrum.

Kunderne siger

Soffys arbejde med mine medarbejdere og mig gør en meget stor forskel i vores hverdag.
Trivsel er en stor del af Kinraden DNA og vores bæredygtige grundsyn, så at tilføje Body SDS i vores hverdag har gjort en stor forskel. Soffy er uden tvivl med til at skabe en bedre trivsel og velvære og vi kan slet ikke undvære hende og hendes dygtige og kloge hænder!
En varm og stor anbefaling herfra.

Sarah Müllertz - Founder KINRADEN

Jeg har haft et kontinuerligt forløb hos SKT -Kropsterapi grundet stress ophobninger i kroppen og ømme led i forbindelse med overgangsalder. Min behandling har været en kombinationsbehandling, hvor musklerne er blevet masseret og stimuleret, leddene aktiveret gennem pulserende bevægelser kombineret med forskellige zonetryk, hvor smerterne/blokeringerne har været værst. Sidst men bestemt ikke mindst har vi arbejdet med åndedrætsteknik, noget som altid har været en udfordring for mig.

Soffys indsigt i kroppens mekanismer og hendes holistiske tilgang til at arbejde med kroppen gør, at hun hurtigt danner sig et overblik over, hvor de grundlæggende problemer rodfæster sig og jeg oplevede, at hun kom dybere og længere allerede efter første behandling, end jeg før har oplevet andre steder. Soffy er kompetent, lyttende og rigtig god til behovsafdækning, hvilket gør at man føler sig 100% tryg i hendes kyndige hænder, samtidig med at hun ikke er bange for at udfordre ens grænser.

Jeg kan kun anbefale, at man prøver kropsterapi og Soffy får mine varmeste anbefalinger.

Camilla, 52 år

Jeg har været fast kunde hos Soffy gennem hele min graviditet. Soffy har været god til at tage hensyn til min krops udvikling og har hjulpet mig med at afspænde de områder jeg har haft gener i

Sofie, 29 år

Jeg kom til Soffy, da jeg havde fået et stærkt hold i lænden og derfor også sov rigtig dårligt. Jeg troede faktisk at jeg havde fået slidgigt. Soffy fik nænsomt lirket min lænd op med sine kropsbehandlinger og overtalt mig til at lave nogle øvelser.

Soffy får mine allervarmeste anbefalinger med herfra. Her er man i trygge hænder.

Malene, 49 år

Jeg havde ikke prøvet Body SDS før jeg fik den første behandling af Soffy. Hun fik rettet min krop og sind ud efter en belastende flytning. 

Soffy er utrolig lydhør og rummelig og jeg følte mig helt tryg i hendes kyndige hænder.

Jeg kan kun give hende mine varmeste anbefalinger.

Sussie, 52 år